Wat kan een sex massage dame je bieden ?

Het verschil tussen een massage bureau is dat je kan kiezen uit verschillende dames met verschillende disciplines. Je vindt vaak sneller een massage dame die precies doet wat jij graag zou willen dat ze doet. Onze massueses die zelfstandig werken doen natuurlijk niet alles wat er te bieden is op seksueel gebied, en dan kan het zoeken wat langer duren naar de juiste keuzen. Maar hiervoor zijn er speciale sites opgericht die jou het zoeken hierna wat gemakkelijk kan maken kijk maar eens op de website van thuisontvangst, hier zijn verschillende gewillige amateurs bij elkaar neergezet om uit de kiezen.

Verschillende manieren om je fantasieën waarheid te laten worden

IMG_0042Er zijn verschillende manieren om je fantasieën waarheid te laten worden met een massage dame naar keuze, hieronder zijn er een paar beschreven, maar vergeet niet er zijn er veel meer!

* Je moet denken aan een masseuse die gespecialiseerd is om Kinky en een beetje stout te zijn. Iedereen heeft wel eens een fantasie waar een mooie sexy vrouw iets verder gaat dan je normaal gewend ben, net zoals in een porno film. Bij de onze dames  is dit totaal geen probleem.

* BDSM massage en andere zaken kunnen jouw wildste fantasieën waarheid laten worden. Als jij stout ben geweest dan zijn er dominante dames die jou een soft erotische ervaring willen geven.

* Heb jij nog nooit anale seks gehad maar je zou dit graag een keer willen proberen dan kan dat. Er zijn dames die deze spannende en opwindende manier van sex bedrijven graag met jou willen doen. Het is waarschijnlijk de meest intieme manier om sex te bedrijven. Jij zorg er natuurlijk wel voor dat je zelf hygiëne hoog in het vaandel heb staan.

* Wie heeft er niet van gedroomd om met twee dames naar bed te gaan, of misschien met nog wel meer! Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Vaak zijn deze dames biseksueel en zullen met elkaar spelen terwijl jij toekijkt. Natuurlijk mag je meedoen wanneer jij dit wil.

* Maar een massage dame kunnen ook geboekt worden om met jou naar een zaken diner of gewoon een diner date te gaan. Jij kies het restaurant uit en je date komt op de afgesproken tijd naar je toe. Je kan dan met een sensuele vrouw dineren en wat er daarna komt dat ligt helemaal aan je zelf!

* Maar ook heb je de mogelijkheid om een avond te hebben die precies het zelfde zou zijn als je een vriendin mee naar huis neemt. Je hebt dan een gepassioneerde relatie waarbij tongzoenen, voor en naspel natuurlijk in thuis horen.

* Heb jij een fetish, maak het bespreekbaar en je zal zien dat er genoeg dames zijn die hieraan kunnen voldoen.

* Bijna alle soorten massages kunnen de massauses  je geven, van honing massage tot een tantra massage en natuurlijk met een happy end!

* Ook voor de mannen die graag zien dat de masseuse bepaalde kleding draagt tijdens haar bezoek zal totaal geen probleem zijn. Ook een rollen spel zal met IMG_0043totale overgaven gespeeld worden.

* En misschien heb jij wel wensen die hier niet bij staan dan is dat totaal geen probleem want het enige wat je moet doen is het kenbaar maken en de juiste masseuse zal voor jou uitgezocht worden.

Massage dame voor couple’s

Tegenwoordig zijn er steeds meer echtparen of koppels die met sex experimenteren. Of gewoon om hun relatie interessant te houden. Wees eens eerlijk wat is er niet spannender om een trio te hebben met een extra vrouw erbij! De dames die je kan kiezen zijn dan ook echt biseksueel, dus is je vriendin of vrouw biseksueel of bischierig dan is een massage dame die hierin gespecialiseerd is een uitkomst. Zo kan jij een andere vrouw behagen zonder vreemd te gaan. De massage dame zal jouw net zo veel aandacht geven als je partner.