Thaise Massage Amsterdam

De beste Thaise massage ontvangen, terwijl u van de luxe van een hotelkamer aan het genieten bent? En moet dit alles discreet verlopen, terwijl u de keuze heeft uit nog meer soorten massages? Zoals een Four hands massage of een overheerlijke body to body massage. Dan bent u bij ons op de juiste plek terecht gekomen.

Thaise massages via 24/7 hotelmassageservice

paarsgoudbudaengel2Thais massages zijn enorm gewild en heel erg intens. Het is wel puur genieten, van top tot teen. Iedere spier komt aan bod en aan het einde van deze arbeidsintensieve massage, heeft u ook nog de mogelijkheid om een happy ending te kiezen. Maar dit is uiteraard optioneel, want u bent tot niets verplicht. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week van onze service gebruik maken. Gewoon even een afspraak maken en het is allemaal zo voor u geregeld. De hotels maken hier ook geen enkel probleem van, omdat wij duidelijke afspraken met hen hebben gemaakt. Hierdoor gaat alles keurig en discreet.

Hygiëne is belangrijk

Dat is wel even een punt waarop wij u willen attenderen. Wij vinden hygiëne bijzonder belangrijk. Onze masseuses komen lekker geurend en helemaal schoon naar u toe, dus als u hen gaat ontvangen, willen wij u vriendelijk verzoeken om eerst even een douche te nemen. Op deze manier is de Thaise massage voor beide partijen plezierig.

Zelf uw masseuse kiezen voor de Thaise massage

Als u zelf een masseuse voor de Thaise massage uit wilt kiezen, dan kan dat heel eenvoudig en gewoon online. Al onze dames hebben hun eigen profielpagina en daar  kunt u hen op meerdere professionele foto’s bewonderen. Niet alleen dat, ook staat er informatie over hen, zowel professioneel als persoonlijk omschreven, zodat u een echt passende dame uit kunt kiezen die de Thaise massage op uw hotelkamer mag komen doen.a_thai_lotus00k

Een Thaise massage boeken

Als u weet wat u wilt en welke masseuse dit bij u mag komen doen, dan hoeft u ons alleen maar te bellen, zodat wij samen met u een afspraak vast kunnen leggen. Wij zijn dag en nacht te bereiken via +31(0)657818157. Mocht het zo zijn dat de dame die u graag zou willen op de door u gewenste datum en/of tijd niet beschikbaar is, doen wij er alles aan om u een zo goed mogelijke vervangster te geven. Wij denken namelijk graag met onze klanten mee, zodat het genot voor hen uiteindelijk ook vele malen beter is dan zij ooit voor mogelijk konden houden.

Of u nou op doorreis bent, voor zaken in een hotel blijft of om een andere reden, dankzij 24/7 hotel massage service is het verblijf in ieder hotel een heel stuk aangenamer.